Nazaj
Nazaj

Kovinski nadstreški za terase in ograje

Kovinski nadstreški za terase in ograje - Strelovodi Franzi

Kovinski nadstreški za terase in ograje opazno vplivajo na izgled objekta! Kovinski nadstrešek za terase in ograje je pametna naložba!

Terasa ali balkon je zunanji prostor, kjer med letom preživimo ogromno časa in prispeva veliko k kakovosti bivanja. Zaradi vremenskih vplivov se kmalu pojavi potreba po pokritju terase ali nadstrešku za zaščito avtomobila. Nadstrešek bo tako na vaši terasi ali balkonu povečal udobje zunanjega bivanja. Nudi vam zaščito pred soncem, dežjem , vetrom in točo, poleg tega pa je odlična rešitev za zaščito vaše vrtne garniture. Nadstrešek vas bo zaščitil in vam omogočil neprekinjeno zabavo ali mirno uživanje tudi v primeru dežja.

Izdelujemo po Naročilu

Nadstreški ravno tako kot vse vrste ograj opazno vplivajo na izgled objekta. Kovinski nadstrešek ali ograja naj bo takšna, da se bo ujemalo z videzom vašega objekta. V našem podjetju izdelujemo izključno po naročilu oziroma vaših željah poljubnih oblik in dimenzij, v skladu z našimi priporočili!

Izključno po naročilu in željah strank izdelujemo in montiramo. Kovinske nadstreške za teraso, za balkon, kovinske nadstreške pred vhodom v hišo, kovinske nadstreške nad zunanjimi stopnicami. Izdelujemo in montiramo tudi kovinske nadstreške za zaščito avtomobila in kovinske ograje.
Pred postopkom izdelave, vedno izračunamo nosilnost konstrukcije – statiko, saj je vremenski vpliv zelo pomemben dejavnik.

Strokovno vam svetujemo glede kovinskih nadstreškov in ograj. Usmerjamo vas glede postavitve s svojimi najboljšimi priporočili na podlagi naših strokovnih izkušenj. Zelo je pomembno kako površino nadstreška potrebujete. Zavedamo se, da je montaža nadstreška ključnega pomena, zato poskrbimo, da je izvedena hitro in kakovostno. Vsi naši izdelki bojo izdelani po zadnjih standardih in trendih ter v skladu z vašimi željami.

Kovinski nadstreški imajo v primerjavi z drugimi materiali prednost saj imajo daljšo življenjsko dobo. Vzdrževanja praktično ni, poleg tega pa so kovinski nadstreški negorljivi.

Kovinski nadstrešek za teraso ali zaščito vašega avtomobila je zelo pametna naložba! Zato nikar ne odlašajte in poskrbite za zaščito vaše terase.

Kontaktirajte Nas

Za več informacij, nakup ali nasvet nas kontaktirajte. Z veseljem vam bomo pomagali.

Zadnje Novice

Ogled Vseh Novic