O Podjetju

Strelovodi Franzi – naša osnovna dejavnost je izdelava in prodaja strelovodne opreme ter prodaja elektroinštalacijskega materiala. V podjetju Strelovodi Franzi, izdelava, prodaja in montaža strelovodov, vam že več kot 25 let nudimo profesionalne strelovode, montažo ter vse pripadajoče izdelke kot tudi opremo.

Že v samem začetku smo imeli jasno vizijo in verjeli v uspeh. Našo dejavnost smo z leti razširili, dograjevali znanje in izkušnje, in tako smo vsi zaposleni prispevali svoj košček k mozaiku uspeha. Dinamična poslovna in investicijska politika nam omogoča konstantno rast. Z dobro organizacijo in znanjem pa želimo postati med vodilnimi v ponudbi strelovodne opreme v Sloveniji in zunaj naših meja. Poleg strelovodne opreme se od leta 2007 ukvarjamo z galvanizacijo – cinkanje.

Prizadevamo si, da bi s svojo strokovnostjo in prijaznostjo zadovoljili naše stranke in pripomogli k lažjim nakupnim odločitvam. Da imamo radi svoje delo in da ga dobro opravljamo dokazujejo številne zadovoljne stranke

Naše prednosti:

  • rešitve za vse tipe kritin ( tehnične in vizualne )
  • dolga življenjska doba, kvalitetne izdelke brez vrtanja v opečnato kritino
  • svetovanje, meritve, projektiranje, montaža
  • hitra odzivnost
  • držanje dogovorjenih rokov
  • ugodne cene
  • bogate izkušnje že več kot 25 let

V svetu hude konkurence in obvladovanja stroškov razumemo pomen dolgoročnega poslovnega sodelovanja in zadovoljstva strank. Pomen mota razumemo tako, da so kupčeve zahteve kot so odlična kakovost, funkcionalnost, hitra odzivnost, pravočasnost in stroškovni okvir v celoti izpolnjene, projektni nalog pa uspešno zaključen.

Na podlagi dolgoletnih izkušenj ter nenehnemu sledenju razvoja in trendom v naši dejavnosti, smo pridobili zadovoljstvo in zaupanje številnih uglednih referenc.

Če želite o našem proizvodnem in prodajnem programu izvedeti več podrobnosti ali bi želeli pridobiti ponudbo, nas kontaktirajte. Z veseljem vam bomo pomagali!

Spoznajte Nas

Mitja Repar

Direktor
Mitja Repar

Simon Repar

Vodja Proizvodnje
Simon Repar

Jože Stiplovšek

Kovinar
Domen Zupanc

Mitja Repar

Komercialist
Mitja Repar

Franzi Kontaktni Podatki

Telefon:
+386 (0) 51 442 255

E-mail:
info@franzi.si

Franzi Poslovne Informacije

Ime Podjetja:
Franzi d.o.o.

Naslov:
Ulica Milana Majcna 35, 1433 Radeče, Slovenia

Status:
Zavezanec za DDV

DDV ID:
SI30971462

Matična Številka:
7216980000

Šifra Dejavnosti:
C25.990 - Proizvodnja drugje Nerazvrščenih Kovinskih Izdelkov

Urad DURS:
Laško

Franzi Transakcijski Računi

Št. Računa:
+SI56 6100 0001 5790 395

Vrsta:
T

Banka:
Delavska Hranilnica

Odprt:
30.12.2016.