Nazaj
Nazaj

Prodaja Električnih Kanalov

Prodaja Električnih Kanalov - Strelovodi Franzi

Prodaja električnih kanalov obsega za naše podjetje odlično kakovost izdelkov, storitev, funkcionalnost, hitra odzivnost, pravočasnost in stroškovni okvir.

Prodaja električnih kanalov vsebuje: PVC kanali različnih dimenzij (10 mm – 400 mm) in ostali material. Kanali so dobavljivi v standardni beli ali rjavi barvi. Kanali v drugih ral barvah so dobavljivi po naročilu. Dolžine kanalov so 2 m ali 3 m.

Kabelske Police

Naše poslanstvo je, da gradimo na podlagi prepoznavne kakovosti, razvijamo, in tržimo najkakovostnejše sklope kabelskih polic, ki našim kupcem zagotavljajo enostavno montažo, kakovost in konkurenčno ceno.

Prodaja električnih kanalov obsega tudi prodajo kabelskih polic širine od 50  do 600 mm in višine  60 mm. Z široko izbiro površinske obdelave ustrezamo okoljevarstvenim standardom. Police so lahko izdelane iz pocinkane pločevine, vroče cinkane, z nerjavečega jekla ali pa zaščitene z prašnim lakiranjem. Kabelske police zagotavljajo prilagodljive, predvsem pa varne instalacijske povezave, zato se uporabljajo pri razvodih v industrijskih objektih.

Kakovost materialov in kar več desetletne izkušnje na področju kabelskih polic predstavljajo zagotovilo za trajne in zanesljive kabelske trase. Obenem nam široka izbira površinske obdelave omogoča, da ustrezamo visokim okoljevarstvenim standardom. Ko gre za kakovostne kabelske police, je nujno zaupati strokovnjakom, ki vedo, kaj počnejo.

 • Perforirane kabelske police
 • Neperforirane/polne kabelske police
 • Pohodne kabelske police D=2,00 mm
 • Kabelske lestve
 • Mrežne kabelske police
 • Kabelske police sistem E90
 • Pokrovi kabelskih polic
 • Spojke kabelskih polic, kot 90.st., kot 45.st., klasične spojke
 • Stenski nosilci kabelskih polic (krivljene-pigane konzole, varjene konzole, L stenski nosilci)
 • Stropni nosilci kabelskih polic (C nosilci, stropni nosilci željene dolžine)
 • Vijačni program (vijki, matice, sponski vijaki, zaščitni trak…)

Distribucija in Montaža

Pri podjetju Franzi distribuiramo kabelske police Proizvajalca Pekom Srbija in Obo Bettermann. Obe podjetji se lahko pohvalita s kabelsko polico z univerzalno klik spojko brez vijačenja. Pri taki montaži polic veliko prihranite pri vijačnem materialu, kar je pa najpomembnejše s tako montažo prihranite veliko časa.  

Police so širine od 50 mm do 600 mm. Kabelske police so dobavljive v različnih kvalitetah materiala (galvansko cinkanje, vroče cinkanje, inox a2 , inox kislino odporne a4, prašno barvane…). Police so standardne višine 60 mm, po naročilu pa so dobavljive tudi kabelske police višine 110 m.

Kontaktirajte Nas

Za več informacij, nakup ali nasvet nas kontaktirajte. Z veseljem vam bomo pomagali!