Nazaj
Nazaj

Proizvodnja Kovinskih Materialov

Proizvodnja Kovinskih Materialov - Strelovodi Franzi

Proizvodnja kovinskih materialov nam omogoča raznovrstno in zanesljivo ponudbo. Proizvodnja odraža našo kakovost, celovitost, zanesljivost in pravočasnost.

Proizvodnja kovinskih materialov so predvsem kovine in zlitine. Predvsem zaradi svojih mehanskih lastnosti se kovine veliko uporabljajo. Kadar so potrebne le njihove lastnosti se le te uporabljajo. Ker številni kovinski materiali ne propadejo zelo hitro, se lahko večkrat uporabljajo z recikliranjem. Pri tem lahko privarčujemo z naravnimi surovinami in energijo. Z različnimi postopki toplotne obdelave in s preoblikovanjem, toplotno – mehanska obdelava kovin, daje kovinskim materialom želene lastnosti, kar je njihova velika prednost. Mora imeti sposobnost, da lahko iz nje z nekim izdelovalnim postopkom (preoblikovanje, litjem, stiskanjem… izdelamo dele zapletenih oblik). Imeti pa mora poleg tega sposobnost spajanja z varjenjem, lotanjem in/ali lepljenjem.

Pri sobni temperaturi so vse kovine, razen živega srebra, trdne. Imajo značilen kovinski sijaj in se pri višjem tlaku zlahka preoblikujejo. Kvalitetnejše, hitreje in ceneje je geslo naše proizvodne tehnologije. To pa zahteva dobro poznavanje materialov. Le dobro poznavanje materialov lahko prinese dejanske kvalitetne izboljšave ne samo v tehnologijo, temveč prav tako v konstrukcijo.

Kovinski Izdelki po Naročilu

Pri nas proizvajamo razne kovinske izdelke na stiskalnicah, ki jih preoblikujemo po naročilu oziroma želji strank. Proizvajamo razne kotnike, kroge,  izseke v pločevino. Poleg tega imamo možnost krivljenja tanko stenskih cevi do FI 25 mm.  V večini se ukvarjamo z predelavo kovin iz neskončnih kolutov. Nudimo vam tudi usluge z vašim orodjem in vam izdelamo izdelek po vaši želji.

Pod isto streho smo uspeli združiti strojno obdelavo kovin in okrasnih elementov, kar nam omogoča izdelavo celotnih izdelkov, kot so ročaji, kljuke, komponente za ograje, stopalke za kante za smeti (1000 l in 770 l ) in podobni okrasni elementi. Naš pristop nam omogoča, da naročniku izdelamo izdelek v skladu z njegovo idejo.

Kontaktirajte Nas

Za več informacij, nakup ali nasvet nas kontaktirajte. Z veseljem vam bomo pomagali!