Nazaj
Nazaj

Pravna Obvestila

PRAVICE (C) 2016 – 2020

Vse pravice do gradiva na spletnih straneh www.franzi.si in njenih podstraneh so pridržane. Gradiva, slike, tekste, ipd. se sme kopirati, navajati ali drugače uporabljati izključno v nekomercialne namene ter pod pogojem, da je jasno naveden tudi vir podatkov z vidno povezavo na spletno stran, le v primeru, da medij to omogoča www.franzi.si.

VARSTVO OSEBNIH PODATKOV

V določenih primerih lahko od uporabnikov spletne strani www.franzi.si zahtevamo osebne podatke, ki jih potrebujemo za normalno poslovanje. Primeri, ko potrebujemo osebne podatke, so kupovanje izdelkov v spletni trgovini na podlagi spletne registracije, sodelovanje v nagradni igri, obveščanje registriranih uporabnikov s promocijskimi gradivi in drugo. Vse osebne podatke varujemo v skladu z zakonom o varstvu potrošnika (Uradni list RS št. 59/99, 57/01), zato jih nikoli ne prodajamo, dajemo v najem, ali jih kakorkoli drugače posredujemo tretji osebi.

OMEJITEV ODGOVORNOSTI

Vse informacije, ki jih najdete na spletni strani www.franzi.si in njenih podstraneh, so informativne narave. S pregledovanjem spletne strani se uporabnik strinja, da bo informacije uporabljal po lastni presoji na lastno odgovornost. Lastniki in avtorji spletne strani ne bodo krivi za kakršnokoli škodo, ki bi nastala kot posledica uporabe te strani.

JEZIKI

Spletna trgovina www.franzi.si je na voljo v slovenskem jeziku.